Meston Adana Fuarı'na Katıldı

Görsel olarak şık, vatandaşlarımızın sosyal hayat konforuna çok büyük katkılar sağlayacak ve doğal dokuya uyumlu tasarımlar geliştirerek şehrimizi daha yaşanabilir kılmayı hedefleyen kent mobilyaları ürünlerini Adana’da katıldığı 9. İnşaat Fuarı’nda halkın beğenisine sundu.

‘Modern şehirleri artık Meston Kent Dizayn kuracak’

Fuarın son gününde Meston standını gezen Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘Belediyelerimizin ihtiyaç duyduğu, çokça kullandığı alt ve üst yapı malzemelerini kaliteli bir şekilde üretiyoruz. Meston Kent Dizayn olarak özellikle belediyelerin modern şehirleşmesinde özellikle ihtiyaç duyduğu bütün ürünlerini bizler üretiyoruz. Meston şirketini önemli bir noktaya taşıdık. Adana İnşaat Fuarı’na kent mobilyaları alanında katıldık. Bu bölgede bu alanda en başarılı şirketiz. Mobilya alanında yeni olmamıza rağmen çok güzel ürünler çıkardık. Bölgedeki büyükşehir belediyelerimiz standımızı ziyaret ederek beğenilerini bizlere sundular. Bölgemizde ve yakın coğrafyalarda fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Hizmetlerimiz bu bölgelere çok rahat bir şekilde ulaştıracağımızı düşünüyorum. Meston olarak, beton ayaklı ahşap bank ve oturma grupları, döküm veya metal ayaklı ahşap banklar, beton çiçeklikler, çöp kutuları ve sınır elemanları, yağmur suyu ızgarası vb ürünler üretiyoruz. Ürün portföyümüzü yaşadığımız çevrenin dokusuna uygun olarak geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam edeceğiz.’ dedi.

‘Türkiye 3 yıl sonra Meston’u tanıyacaktır’

Esenlik’in bünyesinin çok sağlam bir şirket olduğunu ifade eden Genel Müdür Hulusi Boyraz; ‘Kurumsallığını tamamlamış, sistemini kurmuş bir firmayız. 3 yıl sonra Türkiye’deki özellikle belediyeler, park bahçeler, fen işleri Meston’u tanıyacaktır ve yapacakları birçok işte Meston ürünlerini kullanacaklarını düşünüyorum. Kalitesi, tasarımı, modern çizgisi ve kullanışlı yapısıyla Meston kent mobilyaları artık uygar bir kent ve modern bir şehir kurmaya hazır. Bizler her zaman kaliteyi birinci plana koyarız. Esenlik’teki kalite, kamunun getirdiği güç ve özel sektörün harmanlanmasındandır’ şeklinde konuştu. 

Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19 – 22 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen 9. İnşaat Fuarı’na katılan Meston, beton elemanları ve kent mobilyaları ürünlerini sergiledi.